Sport

Beli startuju derbijem u prolećnom delu sezone Prve lige

Pirotski Beli u subotu nastavljaju takmičenje u Prvoj ligi i to velikim derbijem protiv jesenjeg prvaka lige – ekipe Grafičara. Trener Belih Dejan Čelar je optimista, očekuje dobro izdanje Belih i veruje u pobedu u derbiju. Utakmica se igra na stadionu Radničkog u subotu od 14 sati.

-Ovo je za nas prilika da vidimo šta smo uradili u pripremnom periodu. Borba za bodove i takmičarske utakmice su potpuno druga dimenzija. Mi nismo bili na željenom nivou u pripremnim mečevima ali to ne mora ništa da znači. Ja verujem da ćemo dobro odigrati protiv jesenjeg prvaka u subotu i ja verujem u pobedu. Ono u šta ja verujem to je najpre izuzetno pozitivan ambijent, i kada je reč o odnosu uprave kluba prema nama i odnosu navijača. Svi su pozitivni, svi nas podržavaju od prvog dana mog dolaska ovde. Ekipa je vraćala rezultatima i dobrim igrama do sada. Druga stvar u koju verujem jeste naš rad, u pripremnom periodu smo još malo podigli nivo rada i verujem da možemo da nastavimo sa igrama iz prethodnog perioda i duboko verujem da će nas to dovesti do gornjeg dela tabele-kazao je trener Čelar.

Fenomenalni golgeter Radničkog Miloš Pati Spasić kaže da Bele očekuje težak meč, ali su igrači motivisani i spremni.

-U Pirotu se mi pitamo i mi smo spremni za subotnju utakmicu. Novajlije su fenomenalni momci i od njih očekujemo najbolje i da pomognu u borbi za plej-of-kazao je Spasić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker