ARGUMENT – Branislav Kostić o planovima Direkcije

Koji je budžet Direkcije za ovu godinu? Koji su prioriteti prilikom izrade Plana i programa Direkcije? Koji su ključni infrastrukturni projekti koji čekaju realizaciju? Koliko ima neasfaltiranih ulica u gradu? Da li će se nastaviti trend rekonstrukcije putnih pravaca prema selima? Da li će grad uređivati dvorišta oko stambenih zgrada? Šta možemo da očekujemo u narednoj godini?

bk1Odgovore na ova i druga pitanja pogledajte u razgovoru sa Branislavom Kostićem, direktorom Direkcije za izgradnju grada.

foto – video Aleksandar Ćirić


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1